Skip to main content

12 – 18 jaar

Samen Ontmoeten

Elke week komen de jongeren tussen 12 en 18 jaar uit onze gemeente in kleine groepen bij elkaar. Dat doen we samen met twee gedreven jeugdleiders. 

Als geloofsgroepen hopen we samen dichter bij God en dichter bij elkaar te komen. We willen van elkaar leren. Want we zijn aan elkaar gegeven.

Samen praten we met elkaar over ons geloof en onze relatie met God. We spreken over God en zijn liefde voor mensen. Houd je van Hem en groei je in liefde voor God? Natuurlijk gaat het ook over het samen dienen van God in de kerk en over ons leven als christen. Want hoe doe je dat, leven als kind van God? 

Hoe ziet zo’n bijeenkomst er uit?

Onze bijeenkomsten zien er verschillend uit, afhankelijk waar de groep behoefte aan heeft en wat er speelt onder de jongeren. Soms iets moois, soms iets moeilijks. Als geloofsgroepen maken we gebruik van de methode GELOOF.NU. Daarnaast gebruiken we onze eigen creativiteit om onderwerpen op verschillende manieren te behandelen.

De jeugdleiders zelf komen ongeveer vier keer per jaar bij elkaar voor toerusting en coaching. Zij bespreken hoe het gaat en geven elkaar tips. Zo proberen we van elkaar te leren.